Čime se bavimo

IZVOĐENJE RADOVA

 

Uređenje enterijera i eksterijera granitom, mermerom i kvarcom. Sečenje, obrada i montaža.

 1. Stepeništa
 2. Kuhinjske radne ploče
 3. Kupatilske ploče za lavabo i police
 4. Prozorske klupice, prozorske okapnice, solbanke
 5. Šankovi i pultovi
 6. Oblaganje zidova
 7. Oblaganje podova
 8. Oblaganje kamina

 

MALOPRODAJA I VELEPRODAJA

 

 1. Kvarc: Prodaja kvarcnih ploča proizvođača Quarella i Technistone koje možete sami seći i obrađivati ukoliko se bavite kamenorezačkim poslom. Dimenzije ploča su 3050x1400mm, debljine su 12, 20 i 30mm. Lice ploče je u većini slučajeva visoko polirano, dok postoji mogučnost i mat obrade lica. Najmanja količina je jedna ploča.
 2. Granit: Prodaja granitnih ploča koje možete sami seći i obrađivati ukoliko se bavite kamenorezačkim poslom. Ploče su debljina od 20 do 80mm, dimenzije zavise od dezena, dužine su u rasponu od 2200 do 3200mm, a širine od 700 do 1800mm. Završna obrada lica je visoko polirana, po zahtevu možemo da obezbedimo paljenu završnu obradu. Najmanja količina je jedna ploča.
 3. Mermer: Prodaja mermernih ploča proizvođača Quarella koje možete sami seći na mere koje Vam odgovaraju, ukoliko se bavite kamenorezačkim poslom. Dimenzije ploča su 3000x1240mm, debljina je 20mm. Lice ploče je polirano. Najmanja količina je jedna ploča.
 4. Oksidne boje za beton, behaton, gips, štampani beton: Prodaja oksidnih boja za beton nemačkog proizvođača Bayer i češkog proizvođača Koltex. Pakovanja su između 20 i 25kg, u zavisnosti od boje. Najmanja moguća količina za poručivanje je 3kg.
 5. Teraco kamen: Prodaja teraco kamena u bojama: bela, crna, crvena i drap. Granulacije: brašno, griz, 1, 2 i 3. Pakovanja su po 50kg. Najmanja količina je 50kg.
 6. Prodaja belog i sivog cementa, armature i armaturnih mreža.
 7. Prodaja dekorativnog kamena: kamenih štangllca, oblutaka, lomljenog kamena, bunja itd.
 8. Prodaja betonske galanterije: behaton, betonske česme, betonske cevi za odvod, betonske figure, betonske vazne itd.